System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object. at ASP._Page_Views_MacroPartials_FacebookButtonContent_cshtml.Execute() in c:\www\engrosbilerdanmark.dk\www\Public\Views\MacroPartials\FacebookButtonContent.cshtml:line 34
Følg os på Facebook

EXPORT útmutató

Az alábbiakban elolvashatja, hogyan tud autókat importálni Dániából az Engros Biler Danmark segítségével.

1. Válassza ki az Önt érdeklő autókat.

Válassza ki az autókat a készletünkből. Ez rendkívül egyszerű. Ha kiválasztotta a kedvenc autóit, vegye fel a kapcsolatot a kereskedőinkkel e-mailben vagy telefonon, vagy egyszerűen csak kattintson a kapcsolat gombra az adott hirdetésen.

2. Kattintson és erősítse meg a rendelését.

A kereskedőinkkel történő egyeztetések után az autó lefoglalásához igazolja vissza a megrendelést közvetlenül az Önhöz rendelt értékesítő személynél. Kereskedőink angolul, lengyelül, dánul, oroszul, szlovákul és románul beszélnek.

Foglalási szabályzat:

  • Az autókat két napig tartjuk foglaló nélkül.
  • 300 € foglaló befizetése után az autókat két napnál tovább is foglaljuk Önnek.
    A foglalás érvénybe lépéséhez 24 órán belül küldje el nekünk e-mailben az átutalás/befizetés bizonylatát.

3. Számlázás

A számlát e-mailben küldjük el. Ezen feltüntetjük az autó márkáját, modelljét, árát, a fizetési információkat, valamint az általános szerződési feltételeket.

4. Fizetés

A bankszámlaadatokat a számla tartalmazza. Fizethet készpénzben az irodánkban (maximálisan 50,000 DKK autónként) vagy banki átutalással. Ne felejtse a vonatkozó foglalási feltételeket.

5. Szállítás

Amint megkapjuk a befizetett összeget, elküldjük Önnek a fizetés visszaigazolását és hogy várhatóan mikor lesz az autó szállításra készen. Segíthetünk megszervezni a szállítást, illetve Ön is intézheti a szállítást, ez esetben, kérjük, hogy tájékoztassa az értékesítési csapatunkat arról, mikorra várható a sofőr. A szállításhoz szükséges rendszámtáblákról szóló információkat olvassa el a GYIK-ben.* *(A dán adótörvények szerint bármilyen exportra szánt autót további vizsgálatnak vethetnek alá, mielőtt az autó elhagyná Dániát - ez lelassíthatja a folyamatot. Erre az eljárásra nekünk nincsen ráhatásunk, de az értékesítési osztályunk mindent megtesz annak érdekében, hogy folyamatosan tájékoztassa Önt, abban az esetben, ha az Ön autóját választják ki a hatóságok!)

 

Collection policy

  • 1-3 jármű vásárlása esetén az autókat 5 napon belül át kell venni.
  • 3-nál több jármű vásárlása esetén az autókat 10 napon belül kell át venni.

6. Okmányok

Minden okmányt (forgalmi engedély, számla, stb.) az autó átvételekor adunk át Önnek vagy a sofőrjének a telephelyünkön.

7. Végső visszaigazolás

A szállítás alatt az értékesítési csapatunk felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy tájékoztassa arról, hogy az autó elhagyta a telephelyünket.

TOVÁBBI KÖVETELMÉNYEK

Amennyiben Ön olyan országba kíván autót behozni, mely nem tagja az Európai Uniónak, úgy az importra további követelmények vonatkozhatnak. További információkért olvassa el az alábbi bekezdést.

Autó import nem európai uniós tagországba

Rendelkeznie kell a megfelelő lepecsételt okmányokkal a határátlépéskor.

Az autó típusbizonyítványát, forgalmi engedélyét, valamint a számlát le kell fordítani arra a nyelvre, ahova az autót importálni szándékozza.

 

Autó import társult országba

Az autó forgalmi engedélyét, valamint a számlát le kell fordítani arra a nyelvre, ahova az autót importálni szándékozza.

 

Általános információk

A Dániában vásárolt autókra vonatkozó import/export szabályok ugyan olyanok, mint Németország esetében, és viszonylag egyszerűnek számítanak.

A dán forgalmi engedély két részből áll.

Az autókat Dániából kivitelkor átvizsgálják.