System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object. at ASP._Page_Views_MacroPartials_FacebookButtonContent_cshtml.Execute() in c:\www\engrosbilerdanmark.dk\www\Public\Views\MacroPartials\FacebookButtonContent.cshtml:line 34
Følg os på Facebook

Általános szerződési feltételek autókereskedők számára

Dán használt autó vásárlásakor tőlünk a következő általános szerződési feltételek érvényesek, kivéve, ha a írásban másképp egyezünk meg. Kérjük, olvassa el őket figyelmesen, nehogy meglepetés érje a vásárlás során.

Feltételek:

A meghosszabbított szállítási idő körülményei: A legtöbb autónk szállításra készen áll, de kérjük, hogy hívjon fel minket, vagy tájékozódjon e-mailben az Ön által kiválasztott autóra vonatkozó szállítási információkért.

Foglalások: Lehetőség van autók lefoglalására - ezeket 4 napon belül ki kell fizetni banki átutalás esetén, vagy 2 napon belül készpénzes fizetés esetén.

Átvétel: Fizetés után az autót 7 napon belül át kell venni. Felhívjuk a figyelmét, hogy a fizetéstől számítva az Ön felelősségére és kockázatára tároljuk az autót!

Árak:Fenntartjuk a jogunkat, hogy bármilyen árat előzetes értesítés nélkül megváltoztassunk. Az Engros Biler Danmark nem vállal felelősséget árváltozás, hiba, elírás, félregépelés és frissítés esetén.

Autószerelés Elsősorban olyan kereskedőknek értékesítjük autóinkat, akiknek saját autószervizük van, így maguk foglalkoznak a leggyakrabban felmerülő hibák javításával. Ezért felhívjuk a figyelmét, hogy mi nem változtatunk az autó műszaki állapotán vagy kinézetén.

Mindent megteszünk azonban azért, hogy az autó állapotát a lehető leghitelesebben írjuk le. Nem vállalunk felelősséget azokért a lehetséges hibákért vagy hiányosságokért, melyekre a tesztvezetés során derül fény.

Futott kilométerek: A leírásban megadott futott kilométerek rögzítése elektronikus és azokat bármikor igazolni tudjuk.Vegye fel velünk a kapcsolatot ha meg szeretné kapni az adott jármű forgalmi számát hogy ebben az online adatbázisban leellenőrizhesse az információt.

Jótállás: Az exportra szánt autókat szemrevételezés alapján értékesítjük és azokra semmiféle garancia vagy jótállás nem vonatkozik. A foglalóját kizárólag akkor térítjük vissza, ha az Ön által foglalt autó jelentősen eltér a weboldalon megadott leírástól. Más költség visszatérítésére, ideértve a szállítási díjat, nincs mód.

Fizetés: Fizethet készpénzben az irodánkban (maximálisan 50,000 DKK autónként) vagy banki átutalással. A banki átutaláshoz szükséges adatokat, az IBAN számot is ideértve, a számla tartalmazza.

Átvétel: Az autó(ka)t az átvétel előtt ki kell fizetni, és Önt terheli a szállítás megszervezése, kivéve ha erről másképp egyeztünk meg.

Foglalót nem térítünk vissza

Felelősség kizárása

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy mindig hiteles és aktuális információkkal szolgáljunk. Fenntartjuk a jogunkat, hogy a weboldalon közzétett információkat és adatokat bármikor előzetes értesítés nélkül megváltoztassuk. Az Engros Biler Danmark nem vállal felelősséget a weboldalon közzétett vagy személyesen közölt információk által okozott bármilyen károkért.