System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object. at ASP._Page_Views_MacroPartials_FacebookButtonContent_cshtml.Execute() in c:\www\engrosbilerdanmark.dk\www\Public\Views\MacroPartials\FacebookButtonContent.cshtml:line 34
Følg os på Facebook

Általános szerződési feltételek magánszemélyek számára

Jótállás:

Az Engros Biler Danmarknál vásárolt minden autó – a vásárlás pillanatában ismert állapotára – vonatkozik szavatosság.

Javasoljuk, hogy mindig próbálja ki az autót vásárlás előtt.

Export rendszám
Az export rendszám ára naponta 13 €. Amennyiben szeretné, hogy beszerezzük az export rendszámot az autója számára, úgy a napi díjon felül 80 € kezelési költséget számítunk fel. Amennyiben önállóan szeretné elintézni az rendszámot, forduljon a Taastrupban található dán adóhivatalhoz, ez csupán körülbelül 20 percre van az irodától.

Fizetés:
Ha megtalálta az Ön által keresett autót, az autó lefoglalásához vegye fel a kapcsolatot az értékesítési csapatunkkal a kapcsolat-felvételi íven keresztül, vagy a +45 5353 1177 telefonszámon. Eztán küldünk Önnek egy számlát 300 € / 2.000 DKK összegű foglalóról. Amennyiben elfogadja az ajánlatunkat, 2 munkanapon belül be kell fizetnie a foglalót

Az autót az ajánlat elfogadásától számított 10 napon belül ki kell fizetni és át kell venni.

Amennyiben két napon belül átveszi és kifizeti az autót, úgy nem kell foglalót fizetnie. Ha két napon belül nem fizeti ki és veszi át az autót, a foglalását töröljük és az autó visszakerül a kínálatba.

A foglalót kizárólag akkor fizetjük vissza, ha a vásárlásra azért nem kerül sor, mert az autó jelentősen különbözik a hirdetésben lévő leírástól.

Felhívjuk a figyelmét, hogy készpénzben maximum 50,000 DKK összegig lehet fizetni. Ennél nagyobb összeg befizetését kizárólag átutalással tudjuk fogadni. Minden fizetésnél előnyben részesítjük a banki átutalást.

A megegyezett összeg átutalása után, kérjük, vegye fel a kapcsolatot az értékesítési osztályunkkal, hogy megerősítsék, hogy a pénz beérkezett-e a számlánkra. Így nem fog fölöslegesen befáradni az irodánkba, mi ugyanis nem adjuk ki az autót a nélkül, hogy annak az ára előzőleg ne lenne jóváírva a számlánkon. A gyors visszaigazoláshoz javasoljuk, hogy „azonnali átutalást” válaszon az átutalás opcióinak kiválasztásakor Ennek költsége a legtöbb országban 1 €.