System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object. at ASP._Page_Views_MacroPartials_FacebookButtonContent_cshtml.Execute() in c:\www\engrosbilerdanmark.dk\www\Public\Views\MacroPartials\FacebookButtonContent.cshtml:line 34
Følg os på Facebook

GYIK - ÚTMUTATÓ AUTÓK IMPORTÁLÁSÁHOZ DÁNIÁBÓL

Kizárólag használt dán autókat vásárolunk. Az autóinkat autókereskedőktől és magánszemélyektől vesszük.

A legtöbb autók esetében megvan a szervizkönyv. Időnként érkeznek hozzánk olyan autók, amik esetében nem sokat tudunk a szervizelési előzményekről. A részletekért vegye fel a kapcsolatot a munkatársainkkal.

Igen, mindig szívesen tárgyalunk az együttműködési lehetőségekről.

Irodánk járműügynökségként is működik, ezért jogosultak vagyunk ideiglenes rendszámtáblák kiállítására. Adja meg nekünk, hogy mikor szeretné átvenni az autót és mennyi ideig legyen érvényes az ideiglenes rendszám és mi előkészítjük az érkezése idejére. A szolgáltatásért 80 € kezelési költséget számítunk fel az ideiglenes rendszámtábla napidíján felül. Lehetősége van a rendszámtáblát a dán adóhatóságnál is beszerezni.

0 km. Rendelkezünk a dán adóhatóság engedélyével, így helyben elvégezhetjük az autó becslését és megszervezhetjük az összes szükséges okmányt az autó forgalomba helyezéséhez.

Az export rendszámtábla ára naponta 13 €. Amennyiben önállóan szeretné elintézni az rendszámot, forduljon a Taastrupban található dán adóhivatalhoz, ez csupán kb. 20 percre van az irodától.

Az ideiglenes rendszámtábla tartalmazza a kötelező jármű felelősségbiztosítást. Amennyiben Önnek teljes körű, mindenre kiterjedő biztosításra van szüksége, úgy azt Önnek önállóan kell beszereznie.

Igen, több teszt rendszámmal is rendelkezünk. Adja meg mikor szeretné kipróbálni és mi előkészítjük az autót a próbavezetésre.

Igen. Ha Ön kereskedő, akkor fontolja meg az együttműködést, mi nyitottak vagyunk új kapcsolatokra...

Autószerelőink az összes autónkat elviszik próbavezetésre, és ezután rögzítik a rendszerben a műszaki és kozmetikai hibákat, így az értékesítési csapatunk pontos és naprakész információkat tud nyújtani az autókról.

Igen. Vannak érvényes szerződéseink Lengyelországba és Németországba szállító fuvarozókkal.

Nincs fuvarozási szerződésünk minden európai országba, ezért a legjobb, ha közvetlenül az értékesítési csapatunknál érdeklődik, milyen országokban vannak kapcsolataink. Ha saját maga szeretné megszervezni a szállítást, igénybe veheti a rakodó rámpánkat és eszközeinket az autó rakodásakor.