System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object. at ASP._Page_Views_MacroPartials_FacebookButtonContent_cshtml.Execute() in c:\www\engrosbilerdanmark.dk\www\Public\Views\MacroPartials\FacebookButtonContent.cshtml:line 34
Følg os på Facebook

Hivatásos autókereskedőknek

Érdekli egy egylépéses vásárlás Dánia legnagyobb autó exportőrénél? Velünk együttműködve Európában a legolcsóbban töltheti fel a készletét használt autókkal. Több, mint 250 autónk van folyamatosan készleten, és naponta érkeznek új autóink!

Dánia kiválóan karbantartott autói remek üzletkötési lehetőségnek számítanak. A jó állapotú autókat a kötelező autóvizsgáknak köszönhetjük. A 4 évnél idősebb autókat kétévente kötelező vizsgáztatni, a rendszer automatikusan működik. Az autó csak akkor közlekedhet tovább a közutakon, ha a vizsga során jóváhagyják a biztonsági rendszerét és műszaki állapotát.

Számos európai importőrrel dolgozunk együtt, de mindig érdekeltek vagyunk új kapcsolatok kiépítésében.

Milyen előnyökkel jár ha a törzsvásárlónkká válik?

Együttműködő partnerünkként jelentősen lecsökkentheti azt az időt, amit a kívánt autó keresésével tölt. Az egylépéses vásárlásnak köszönhetően pedig megspórolja magának az autó hazaszállításának dokumentációjával való munkát. Többszöri vásárlás után meglátja majd, hogy azzal is időt nyerhet, hogy nem kell letesztelni az autót, hiszen megbízhat az autóink leírásában.

További előnyök:

 • Jobb ár-érték arány - remekül karbantartott autók a legolcsóbban a piacon
 • Autók nagy és széles választéka - készletünk naponta bővül új autókkal.
  Vegye igénybe a keresőnket– Az eszközt azért fejlesztettük, hogy azonnal tájékoztatni tudjuk Önt, ha beérkezik hozzánk a Ön által keresett autómárka és modell. A keresőnek köszönhetően azonnal ajánlatot adhat az Ön által keresett autóra, még mielőtt felkerülne a weboldal kínálata közé.
 • Az eladó autók valósághű és korrekt leírása
  – Az autókat autószerelőink tesztelik és szemrevételezik az autó állapotát, majd az információkat tovább adják az értékesítési osztálynak.
 • Minimális nyelvi korlát
  Értékesítési csapatunk összesen 6 különböző európai nyelven beszél.
 • Professzionális és zökkenőmentes vásárlás
 • Kiváló kiszolgálás a tesztelés, export és az autó kézbesítése során.
 • Amennyiben segítségre van szüksége az autó hazaszállításához, az értékesítési csapatunk az Ön rendelkezésére áll. Ha saját maga szervezi meg a szállítást, előkészítjük Önnek az autót. A professzionális rakodó rámpánk a sofőr rendelkezésére áll, így könnyen és zökkenőmentesen lehet felrakodni az autókat.

Kereső

Egy konkrét autóra gondol? Nem találja készletünkön? Naponta érkeznek új autóink.

Iratkozzon fel a keresőnkre, hogy értesüljön, ha beérkezik hozzánk a tökéletes autója - így lefoglalhatja még mielőtt kikerülne a kínálatba.

Kereső

Hírlevél

Nálunk folyamatosan történnek új dolgok. Ha szeretne folyamatosan tájékozódni újdonságainkról, iratkozzon fel a hírlevelünkre.

Szintén tájékoztatni fogjuk az import/export szabályozások módosításáról, illetve bármely olyan jelentős hírről, ami a használt autók határokon keresztül nyúló kereskedelmére vonatkozik.

Csak fontos hírekről írunk, és havi 2-4 hírlevélnél többször nem jelentkezünk.