System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object. at ASP._Page_Views_MacroPartials_FacebookButtonContent_cshtml.Execute() in c:\www\engrosbilerdanmark.dk\www\Public\Views\MacroPartials\FacebookButtonContent.cshtml:line 34
Følg os på Facebook

Magánszemélyek számára

Vegye a következő használt autóját Dániában - a több, mint 16,000 sikeres üzletünk 2012 óta és a mobile.de kedvező besorolása mutatja, hogy velünk jó üzletelni.

Miért érdemes Dániában használt autót venni?

Dániában az autókat 150% adóval illetik. A magas adó miatt Dániába olcsóbb autót importálni, mint más európai országokba. Kivitelkor azonban az adót visszatérítik, ezért van az, hogy az exportra szánt dán autók ilyen olcsók.

A dán rendszer rendszeres szigorú műszaki ellenőrzéseket követel meg. Ezért a dán autók rendkívül jól karban tartottak és mindig a valós futott kilométereket mutatják. Az autó által okozott károkat jelenteni kell a Dán Nemzeti Járműjegyzékbe.

És miért érdemes tőlünk vásárolni?

Az Engros Biler Danmarknál több autót kap a pénzéért. Több, mint 250 autónk van folyamatosan készleten, és legalább 10 új autónk érkezik naponta.

A legjobb autókat kínáljuk a legolcsóbb árakon, ez pedig első osztályú kiszolgálással párosul. Végigvezetjük az egész vásárlás folyamatán az elejétől a végéig - onnantól, hogy megtalálja az új autóját, addig, míg az biztonságban megérkezik az Ön országába, az összes megfelelő okmánnyal együtt. És mindezt minimális nyelvi korláttal! Arra szakosodtunk, hogy más európai országokba adjuk el használt autóinkat, ezért értékesítési csapatunk 9 különböző európai nyelvet beszél.

Az autókat autószerelőink tesztelik és szemrevételezik az autó állapotát, ezért pontos leírást biztosítunk azok műszaki állapotáról és kinézetéről.

Állunk rendelkezésére, ha saját maga is ki szeretné próbálni az autót. Értesítsen minket mikor jön, és mi előkészítjük az autót a próbavezetésre.

Állunk rendelkezésére, ha saját maga is ki szeretné próbálni az autót. Értesítsen minket mikor jön, és mi előkészítjük az autót a próbavezetésre..

Kereső

Egy konkrét autóra gondol? Nem találja készletünkön? Naponta érkeznek új autóink.

Iratkozzon fel a keresőnkre, hogy értesüljön, ha beérkezik hozzánk a tökéletes autója - így lefoglalhatja még mielőtt kikerülne a kínálatba.

Kereső

Hírlevél

Nálunk folyamatosan történnek új dolgok. Ha szeretne folyamatosan tájékozódni újdonságainkról, iratkozzon fel a hírlevelünkre.

Szintén tájékoztatni fogjuk az import/export szabályozások módosításáról, illetve bármely olyan jelentős hírről, ami a használt autók határokon keresztül nyúló kereskedelmére vonatkozik.

Csak fontos hírekről írunk, és havi 2-4 hírlevélnél többször nem jelentkezünk.